Barion Pixel
+

Rólunk

Ahogy megérkezik várva várt kisbabánk, a szeretettel és óvással, minden mozzanatunkkal arra törekszünk, hogy biztonságban tudjuk minden percét a kicsi fejlődésének, nevelésének. Ehhez a biztonsághoz bababarát és környezetbarát termékek szükségesek, melyet az Öko-kacaj webáruházunkkal szeretnénk biztosítani számodra. A termékeink Európai Unió standardoknak megfelelnek, pamutból, fából és orvosi és öko-szilikonból készülnek.
Fontos, hogy hasznos, mindennap használt eszközöket szeretnénk biztosítani babád számára. Az öko-kacaj.hu boltunk megnyitásakor fő célunk volt, hogy babáink egészségére és a környezetünkre is biztonságos termékeket elérhetővé tegyünk a tudatos szülők számára. Webshopunkban magyar és svéd gyártók fenntartható, természetes alapanyagú termékeit találhatod meg. Kínálatunk folyamatosan bővül, így érdemes figyelemmel követned a webshop mellett az Instagram és Facebook oldalunkat, ahol folyamatosan frissülő hasznos tartalmak mellett egyedi kedvezmények várnak Rád.

Kapcsolat

  • 4274 Hosszúpályi Zöldfa u. 22.
  • +36709450633
  • okokacaj@gmail.com

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.